Binnenkussen op maat, prijs op aanvraag

Levering in 4 tot 14 werkdagen
Prijs: €0,00 Beschikbaar4 tot 14 werkdagen
€0,00 excl. BTW
Niet voorradig

Helaas kunnen we geen nieuwe klanten meer aannemen voor maatwerk.

Meer

Helaas kunnen we geen nieuwe klanten meer aannemen voor maatwerk.

Als uw maat niet tussen de binnenkussens in de webwinkel zit, is dat geen probleem. Wij maken ook binnenkussens op maat. Binnenkussens bestemd als vulling voor sierkussens, rugkussens, hoofdkussens, boxkussens/ plofkussens, rolkussens, zitkussens of poefen. Ook afwijkende vormen zijn geen probleem. Klik hier voor tips om het gewenste binnenkussen op te meten.

Onze meest gebruikte vulling is de gesiliconiseerde holle vezel; een zachte, toch stevige, duurzame, polyester vulling. Ook vaak gebruikt bij allergieën. Deze vulling is ook erg geschikt voor het vullen van rugkussens van uw (lounge)bank. De hoes is niet alleen verkrijgbaar in het wit, maar kan ook in het zwart, antraciet en beige geleverd worden. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn bij gehaakte kussenhoezen.

Daarnaast hebben we ook andere vullingen op voorraad, zoals:

- De holle vezel gemaakt van gerecyclede PET-flessen, geschikt voor dezelfde toepassingen als de gesiliconiseerde holle vezel.
- Onze mix van polyether, latex en Comforel, heel geschikt om zitkussens mee te vullen, voor een zwaar kussen met een heerlijk comfortabele zit en het 'plof-effect'.
- Ook andere combinaties zijn mogelijk en daarnaast kunnen de bovenstaande vullingen los gebruikt of verkocht worden.

Zoekt u een andere vulling, we gaan graag voor u op zoek.

We werken niet met veren en dons, vanwege de vaak niet-diervriendelijke wijze van verzamelen en het moeilijk achterhalen van de precieze herkomst en de leefomstandigheden van de vogels. 

De staffelkortingen zijn ook bij de maatkussens van toepassing! Klik hier voor meer informatie en een overzicht van de staffelkortingen.

Klik hier om informatie en/ of een offerte aan te vragen.

 

Reviews

Schrijf een review

Wij accepteren:

Copyright © 2021 Kussencompany.nl

Website door Manieu.nl