Veilig betalen
De betalingsgegevens die u doorgeeft om de feitelijke betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door De Kussencompany worden gelezen of anderszins worden achterhaald.

Betalingstraject
U heeft een keuze gemaakt voor een bepaald artikel op de site en u heeft uw adres- en bezorggegevens ingevuld. Op uw beeldscherm verschijnt het betaalscherm met de verschillende betaalmogelijkheden. Hieruit kiest u de gewenste betaalwijze:

iDEAL en Mr.CASH
Dit is een veilige manier van online betalen via uw eigen telebankiersysteem. Bij deze betaalmethode wordt uw computer via een beveiligde lijn naar de internetkassa geleid en wordt de betaling voltooid. Indien u kiest voor deze betaalmethode, is bij een succesvolle verwerking uw betaling direct bij ons binnen en kunnen wij uw order meteen in behandeling nemen. iDeal geldt voor bestellingen vanuit Nederland en Mr.Cash voor bestellingen vanuit België.

PayPal
Veilig en snel betalen. Geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, u betaalt met uw e-mail adres en wachtwoord.

Overboeking via bank- of girorekening
Bij deze betaalmethode kan het enige werkdagen duren voordat wij uw betaling ontvangen. Omdat uw order pas in behandeling wordt genomen op het moment dat wij uw betaling ontvangen hebben, dient u rekening te houden met een langere levertijd.

Orderbevestiging per e-mail
Elke afgeronde bestelopdracht wordt per e-mail bevestigd met een orderbevestiging. Het is dus belangrijk dat u uw  e-mailadres correct op de website invult!
De orderbevestiging per e-mail geeft aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij uw order hebben ontvangen.

Wij accepteren:

Copyright © 2021 Kussencompany.nl

Website door Manieu.nl